STICHTING DE HERAUT

ZONDAG 31 OKTOBER 2021

CONGRESCENTRUM ORPHEUS

APELDOORN

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Beste mensen,

Als bestuur en vrijwillgers willen we heel graag het Jubileum symposium organiseren. Vanwege het coronavirus is het Symposium inmiddels verplaatst naar zondag 31 oktober 2021. Uw groene kaarten zijn nu geldig voor die datum.

Waarmee moet u rekening houden

De entree van het theater wordt geregeld door personeel van Orpheus. Zij zullen een vaccinatie- of testbewijs vragen. Hiervoor ligt de verantwoordelijkheid bij Orpheus.
Wij zijn te gast bij theater en congrescentrum Orpheus.
Dat betekent dat Orpheus bepaalt hoe de toegangsregeling luidt, en niet stichting de Heraut.
Orpheus houdt zich aan de regels van de overheid en vraagt om een QR code op de telefoon of uitgeprint en een identificatie bewijs.

Als u niet aan deze voorwaarden kunt voldoen, kom dan niet en probeer het ook niet, want Orpheus zal zich aan de regels houden en laat u dan niet toe.

Opgeven voor livestream-uitzending

Voor diegenen die niet naar het symposium willen of kunnen komen,  bieden wij de mogeijkheid  om via de livestream-uitzending  het symposium bij te wonen.
Medewerkers van Orpheus zullen de livestream verzorgen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat u thuis een goed beeld  zult ontvangen en de geluidskwaliteit uitstekend zal zijn.
Na opgave voor de livestream ontvangt u van ons per mail een toegangscode die u op de dag van het symposium in uw webbrowser kunt invoeren; vanaf kwart voor elf wordt u direkt met de zaal verbonden.  U kunt hiermee ook de uitzending na het symposium terugkijken.

Uw toegangskaarten kunnen ook gebruikt worden voor de livestream uitzending en de videoopname.
Zowel voor bezoek aan de zaal als voor de livestream of video bedragen de kosten € 25,=

Indien u uw toegangskaart wil omzetten naar een livestream kunt u dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld hierbij uw kaartnummer.

SAMENVATTEND

Het symposium vindt plaats op:

ZONDAG 31 OKTOBER 2021

en wordt gehouden in

CONGRESCENTRUM ORPHEUS

IN APELDOORN.

We gaan er vanuit dat de opgave van diegenen die zich hebben opgegeven en diegenen die zich opgeven definitief is.

Aanmelden voor symposium

Inschrijving alleen mogelijk door:

€ 25,= (zonder lunch) of
€ 35,= (inclusief een klein lunchpakket)

over te maken op de rekening van de Triodosbank

IBAN nummer is NL69TRIO 0254 8450 53

t.n.v. Stichting de Heraut te Oss o.v.v.
uw ADRES en Rudolf Steiner symposium.

LET OP !!!!!
Vermelding van naam en adres is noodzakelijk voor het kunnen toesturen van de toegangskaarten.

Als u een livestreamcode wilt ontvangen dan is uw Email Adres noodzakelijk om u de toegangscode te kunnen toesturen.

LET OP!!!!!
U bent pas ingeschreven op het moment dat het entreegeld is overgemaakt op bovenstaande rekening.

Het Congrescentrum Orpheus ligt aande rand van het stadscentrum van Apeldoorn
en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen als met het openbaar vervoer.

Programma van het Symposium

U bent vanaf  09.30 uur van harte welkom in de foyer.

De zaal gaat open om 10.30 uur.

11.00 uur          Aanvang programma,

Welkom en mededelingen,

Aansteken van de kaars

11.10 uur          12.00 uur                        Rudolf Steiner in beeld  (1)

12.00 uur          12.30 uur                       Koffiepauze

12.30 uur          13.15 uur                       Rudolf Steiner in beeld  (2)

13.15 uur          14.15 uur                        Lunchpauze

14.15 uur          15.00 uur                        De Mysteriën van Christus

15.00 uur          15.30 uur                        Theepauze

15.30 uur          16.15 uur                        De zeven zegels uit München

16.15                  16.30 uur                       Afsluiting van de dag
                                                                 Doven van de kaars

16.30 uur         Einde van het programma

Pieter Zandberg is de dagvoorzitter van dit Symposium.

De sprekers zijn:

Hans Stolp
Hans Stolp is pastor en auteur. Ook is hij redacteur van ons kwartaalblad ‘Verwachting’.

Wilma Mulder
Naast haar dagelijks werk als advocate heeft zij zich de afgelopen jaren verdiept in het werk van  Rudolf Steiner.

Ook is zij redacteur  van ons kwartaalblad Verwachting.