1) Starten met themadagen.
We willen weer voorzichtig proberen dit najaar
een paar themadagen te organiseren.
Voor meer informatie over inschrijving klik hier
en agenda (klik hier)

Een nieuwe vraag:
Rudolf Steiner en het vaccineren.
Voor informatie hierover klik hier

2)  Wat gebeurt er met het symposium
Het symposium is verplaatst van 13 juni 2021
naar  zondag 31 oktober 2021
Informatie zie menu-item symposium of klik hier

3) Hans krijgt vele vragen naar de achtergronden van de corona-crisis.
Wat zit er achter en hoe moeten we ermee omgaan?
Hans is een Journaal gestart met zijn visie op het coronavirus.
Het journaal vindt U onder menu-item Journaal of klik hier
-----------------------------------
De verwondering
klik hier  voor een link naar Het interview van Annemiek  Schrijver Met Hans Stolp
in het programma De Verwondering.dat plaats vond op zondag 24 november 2019
----------------------------------------

Nieuwe artikelen
op onze website
esoterischchristendom.nl
kijk daar onder Mededelingen
op de homepage of klik hier

Starten met themadagen.
We willen weer voorzichtig proberen dit najaar een paar themadagen te organiseren.
Voor meer informatie over inschrijving ga naar menu item themadagen of klik hier en voor de agenda (klik hier)

De eerste themadag is op 25 september
=====

Welkom bij Stichting De Heraut

De stichting ziet het als haar taak:

Het uitdragen en het beleven van het Esoterische Christendom, geestelijke bewustwording en esoterisch Bijbellezen met als uitgangspunt de samenhang van het esoterische christendom met de andere grote godsdiensten.
Voor verder informatie zie menu-item Stichting De Heraut

Esoterisch Christendom
Meer over het Esoterisch Christendom vindt u op onze website www.esoterischchristendom.nl

Verwachting
Stichting "De Heraut" geeft een kwartaalblad uit met de naam "Verwachting"
Met dit blad willen wij mensen informeren over thema's van het esoterische christendom.
Voor meer informatie over het kwartaalblad zie
menu-item kwartaalblad Verwachting
Voor het direkt invullen van het abonnementformulier kunt u ook hier klikken

Themadagen
De stichting organiseert op zaterdagen themadagen die allen gegeven worden door Hans Stolp
zie Menu-item Themadagen
Hier kunt u zich ook inschrijven voor een themadag
Voor het direkt invullen van het inschrijfformulier kunt u ook hier klikken
Van de afgelopen themadagen (2016) zijn de boekjes en presentaties te bekijken onder de tab Themadagen, Naslagwerk themadagen,
u kunt ook hier klikken

CD's van themadagen

Uitgeverij Stichting De Heraut
Hiernaast  heeft de stichting een uitgeverij die zorgt voor herdrukken van boeken van Hans Stolp
Voor meer informatie zie www.uitgeverijdeheraut.nl

Initiatieven

De stichting "De Heraut" plaatst geen advertenties in haar kwartaalblad "Verwachting".Er zijn echter allerlei privé-initiatieven die men kenbaar wil maken.De stichting wil hieraan graag  meewerken.
Onder het hoofdje initiatieven staan dan ook 3 rubrieken:
Voor meer informatie zie

- gebedscirkels
Wilt u graag dat er voor iemand in uw omgeving of voor uzelf gebeden wordt, wilt u informatie over de werkwijze van de gebedscirkels óf wilt u zich opgeven om zelf mee te doen aan één van de Gebedscirkels, dan kunt u contact opnemen met één van de onderstaande coördinatoren (zie menu item onder Initiatieven of klik op gebedscirkels)

- gespreksgroepen
Op persoonlijk initiatief van groepen of personen zijn een aantal gespreksgroepen ontstaan.
Tevens is er dan ook een verzoek aan de stichting of zij het bestaan van een gespreksgroep of het initiatief om een gespreksgroep te starten kenbaar wil maken. De stichting wil dit graag doen.

- servicerubriek
We plaatsen geen advertenties in ons kwartaalblad "Verwachting".
Toch krijgen we veel verzoeken om te kunnen adverteren.
Hiervoor hebben we onderstaande servicerubriek in het leven geroepen.

Website Hans Stolp
Hans Stolp heeft een eigen website zie www.hansstolp.nl en is te vinden op Facebook